Vaping101
https://ift.tt/eA8V8J
Smok rpm40 only turns on when plugged in https://ift.tt/2PTHt9w

My rpm40 has been acting up pretty bad lately First it would say that it was charging when plugged out, but would still work.

That went away and now the issue is that after I plug the vape out of the charger, it will work for a couple minutes and then won't turn on unless I plug it in. It's still holding a charge tho because when I plug in it will be at 95 and so on.

Anyone have any idea? I tried banging it upside down like another thread said with no luck lol

My rpm40 has been acting up pretty bad lately First it would say that it was charging when plugged out, but would still work.That went away and now the issue is that after I plug the vape out of the charger, it will work for a couple minutes and then won’t turn on unless I plug it in. It’s still holding a charge tho because when I plug in it will be at 95 and so on.Anyone have any idea? I tried banging it upside down like another thread said with no luck lol

Submitted March 06, 2020 at 01:14AM by raymondvelasco
via reddit https://ift.tt/2TD6d6S}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s